Tingfinderiets historie

Tingfinderiets historie

 

Mit navn er Tina Koudal.

Jeg har altid interesseret mig for gamle ting - gerne med patina og historie. Jeg opdagede, at jeg havde flair for at finde ting som også andre syntes var spændende. Det inspirerede mig til at lave en butik i stalden, hvor jeg kunne sælge de ting, som jeg ikke selv havde plads til.

 

Det startede med et lille rum i stalden og det har haft vokseværk lige siden. Nu er der 800 m2 butik i de 3 længer af den gl. gård “Baadsgaard” fra 1832.

Butikken havde jeg i ca. 3 år ved siden af mit arbejde. Men i 2011 tog jeg springet - sagde mit arbejde op efter 27 år som socialpædagog og blev tingfinder på fuld tid. Pippi Langstrømpe, som jeg husker fra barndommens læsning, er tingfinder- og det synes jeg er en fantastisk betegnelse- så derfor kom min butik til at hedde “Tingfinderiet”. Jeg finder jo ting-  alle mulige specielle ting

.

Butikken sælger kun gl. autentiske ting/møbler. Sjove og “skæve” ting til kreativ boligindretning og som samlere også synes er interessante. Her er noget for enhver smag for unge som ældre. Jeg tilstræber en afslappet og hyggelig atmosfære.

 

Det er ren “memory-lane” at gå gennem de mange rum, som er tema-opdelt. 

 

Jeg glæder mig til at vise dig mit sted!


 

 

tingfinderiet maj 2011 069